In het begin...

Rijwielcentrum Van Puymbroeck werd opgericht in 1978 door Marc Van Puymbroeck. Oorspronkelijk werden er hoofdzakelijk fietsen en bromfietsen verkocht en onderhouden. Omdat Marc nog steeds deel nam aan de officiële motorcrosscompetitie (van 1969 tot 1983) begon hij zich meer en meer toe te leggen op het tunen van motoren voor zowel het racecircuit als de openbare weg. Zelf nam hij van 1996 tot 1999 nog actief deel aan de racerij, o.a. in de MET endurance races waardoor Van Puymbroeck Racing stilaan een begrip werd.

Recente ontwikkelingen

Echter tendenzen veranderen en de vraag naar zwaardere motoren is stilaan afgezwakt. Vandaag de dag zijn de lichtere scooters tot 125cc meer in trek. Ze zijn ook een zuiniger en ecologischer alternatief voor het woon- en werkverkeer. Wij volgen hier het gamma van Kymco, Benelli en Skyteam. Op speciale vraag kunnen wij u ook andere merken leveren.

Marc Van Puymbroeck

(Electrische) fiets

Ook de electrische fiets deed zijn intrede en ook aan die vraag trachten wij te voldoen. Tevens zijn de gewone fietsen terug aan ons gamma toegevoegd. Wij kozen voor Giant en Norta omdat deze merken kwaliteit bieden voor ieders beurs.

Giant gamma electrische fietsen 2015

Uiteraard blijven wij ook nog de zwaardere motoren leveren, op verzoek. Zo zijn wij nog altijd officieel servicepoint voor Moto Morini (enkel online te bestellen via http://www.motomorinimotorcycles.eu). Ook andere merken kunnen op verzoek geleverd worden.

Hardcore business

Onze hardcorebusiness blijft onze onberispelijke service in onderhoud en herstellingen. U kan bij ons terecht voor alle motoren van alle Japanse merken maar ook van Kymco, Skyteam, Benelli, Aprilia en Moto Morini.

Bij All Bike Service Van Puymbroeck draait alles om de tevredenheid van de klant.

Marc Van Puymbroeck

Tweedehandsmotoren

Hieronder ziet u 3 willekeurige motoren die we momenteel te koop staan hebben. Contacteer ons voor meer informatie of ga naar de overzichtspagina om al onze motoren die te koop staat te kunnen zien.